WePublish blog

Nieuws

Meer omzet en bereik met de Dynamic Grid

Meer omzet en bereik met de Dynamic Grid

De online folder is een op zichzelf staand kanaal. Om shoppers naar (online) winkels te trekken biedt de online folder veel kansen. De volgende stap is de Dynamic Grid. Met de Dynamic Grid kun je altijd zichtbaar zijn met een online folder, zonder elke week een folder op te maken. Publiceer je gegenereerde pagina's snel op zowel je eigen website als Folders.nl.

Dynamic Grid Folders.nl

Slimme oplossingen voor een dynamische wereld

Dynamic Grid template

Folders zijn een unieke weergave van je merk. In de Dynamic Grid zijn er veel mogelijkheden om je eigen merk duidelijk zichtbaar te maken. Het toevoegen van je huisstijl elementen en custom afbeeldingen sfeer helpen je merk op te laten vallen. Met de Dynamic Grid pas je ook snel producten en aan als ze niet meer op voorraad zijn in de winkels. Daarvoor hoef je de folder niet opnieuw op te maken.

Wil je nog een stap verder en producten laten tonen als die het meest relevant zijn? Op basis van het weer en / of oriëntatie gedrag van shoppers biedt het Dynamic Grid een oplossing om producten echt dynamisch te laten tonen wanneer shoppers in Nederland daarvoor in de markt zijn. Producten en aanbiedingen op het meest relevante moment bij Nederlandse shoppers gaat de omzet verhogen.

Lees meer