WePublish blog

Nieuws

Spotta.nl wordt Folders.nl

Spotta.nl wordt Folders.nl

De folderwebsite en app van Spotta gaan vanaf 12 februari verder als Folders.nl. Dit is de eerste merkbare verandering van de nieuwe strategische samenwerking van Spotta met digitale dienstverlener WePublish. Beide partijen bundelen hun krachten en spelen daarmee in op de trend dat consumenten steeds vaker online folders gebruiken om te besluiten bij welke (online) winkel ze hun producten kopen.

Uit recent onderzoek van Q&A Insights & Consultancy blijkt dat de online folder aan populariteit wint. Dit komt met name doordat digitale folders altijd én eerder beschikbaar zijn. Nederlanders lezen nog steeds vaak de folder voordat ze naar de winkel gaan. Bij 41% van de ondervraagden stimuleert de online folder om een aankoop in een fysieke winkel te doen.

Data over koopgedrag

Voor het verhogen van winkelbezoeken en online conversie werken retailers samen met WePublish op zowel het platform als hun eigen website.

Gebruiksgemak centraal

Het gebruiksgemak voor de consument blijft: ze vinden er nog steeds aanbiedingen en folders van hun favoriete winkels. WePublish: “We maken het bezoekers aan het platform zo eenvoudig mogelijk om nooit een interessante aanbieding te missen. Zij kunnen snel zoeken naar "luiers", "bier" of "tuinslang" voor de beste weekaanbiedingen. Consumenten maken makkelijk een boodschappenlijstje en zien direct hoeveel producten ‘in de reclame zijn’. Natuurlijk kunnen zij nog steeds favoriete categorieën en winkels selecteren voor een overzicht van alle koopjes.”

Het downloaden van de Folders.nl app kan in de App Store of Google Play Store. Of ga naar Folders.nl.

Lees ook op:

Marketing tribune

Twinkle