WePublish blog

Nieuws

GFK & Folders.nl lanceren vernieuwde Foldermonitor


De afgelopen jaren is de folder consumptie blijven veranderen. Folders werden altijd al in printvorm en digitale vorm gelezen. De digitale folder is de laatste twee jaar een kanaal op zich geworden. De ontwikkeling van de Ja sticker en daarna Covid-19 zorgden voor focus op de digitale variant. Dit is ook terug te zien in het gedrag van retailers die het afgelopen jaar en meer en langere digitale folders publiceerden. (bron: Folders.nl)

 

Onderbouwing voor folder budgetten

Om als retailer beter onderbouwde keuzes te maken in de verhouding print en digitale folders lanceren Folders.nl en GfK de vernieuwde Folder Monitor.  Door de consumentenpanels van GfK en Folders.nl te combineren genereren we nieuwe en unieke inzichten.

Met beide klantenpanels kan een retailer inzicht krijgen in de doelgroep verschillen van de eigen print en digitale folder. Om daarmee inzicht te krijgen in wie leest waar de digitale en print folder. Op deze manier onderbouwd een retailer beter hoeveel tijd en geld de digitale en print folder nodig hebben. 

De onderzoeksvraag is laagdrempelig en continu. Dat betekent dat er elk kwartaal of elk half jaar een update van bovenstaande inzichten is. Zo houdt een retailer de vinger aan de pols voor wat betreft ontwikkelingen op print en digitale folder lezers. 

Wil je meer weten over de vernieuwde Folder Monitor? Neem dan contact op: info@wepublish.com