Wij zijn WePublish

Data gedreven bedrijven hebben de toekomst.

WePublish maakt van digitale publicaties een schat aan data. Data waarmee retailers en fabrikanten slimmere keuzes kunnen maken rondom promoties.

Over WePublish

Nov 2011
Deonlinefolder.nl wordt omgezet naar Online Publisher en professionaliseert.
Januari 2019
Online Publisher gaat verder als WePublish om zich te richten op data uit online publicaties slim te gebruiken.
Februari 2020
WePublish lanceert Folders.nl als eigenaar van het platform.

Vacatures

Retail Consultant
Retail Consultant (medior) 0,8 FTE

Je bent primair sparringpartner bij onze klanten. Je inspireert, adviseert en challenget met maar één doel: groei. Samen met je team ben je de data hersenhelft op folder gebied van nationale retailers.

Je signaleert doelen, kansen, dilemma's en zorgt voor het leiden van de opzet hierin. Je helpt de digitale folder strategie te bepalen en zorgt dat onze klanten groeien en versnellen in hun markt aan de hand van onze data analyses. 
Je vertelt retailers waar kansen liggen, wat dilemma's zijn, wat problemen zijn en neemt hen aan de hand om deze op te lossen en groeikansen te benutten. 

Je neemt onze klanten aan de hand mee en samen bedenk je de juiste online folder strategie en adviseer je over promotie planning. Je vertelt ze hoe ze kunnen groeien en versnellen. Je gelooft in data en dat deze sturend is voor je advies richting onze klanten. Je vertelt ze exact waar kansen liggen, wat (toekomstige) dilemma's zijn en wat risico's zijn voor het realiseren van de doelstellingen. En je vertelt ze hoe deze doelstellingen gaan bereiken, door de roadmap uit te stippelen. Je weet exact wat er in de markt speelt, wat bij concurrenten speelt, wat de potentie is in de markt, wat de toekomst brengt, wat trends en bedreigingen zijn in de markt.

Je bent niet alleen de primaire strategische partner bij onze klanten maar ook in de lead op het account algemeen. Dit betekent dat je continu de match maakt tussen de digitale folder strategie, ontwikkelingen, wensen, achterliggende vragen/problemen bij opdrachtgevers met verschillende expertises en de diensten van WePublish. Jij overtreft verwachtingen door te weten wat jouw opdrachtgevers nodig hebben, nog voordat ze het zelf weten.

Wat ga je doen?


De verantwoordelijkheden & taken

 • Je vertaalt samen met het datateam data naar verbeteringen in de folder voor retailers
 • Jij weet als geen ander wanneer welke promoties het meeste effect hebben
 • Je voorziet klanten van concreet advies, klant stappen vooruit helpen op het gebied van digitale folders
 • Pro-actief klanten benaderen met kansen en ontwikkelingen
 • Samenwerken met reclamebureaus om de ideale digitale folder opmaak te bepalen
Vaardigheden
 • Minimaal 3 jaar ervaring bij een retailer of retail gerelateerd bureau
 • Je bent leergierig en nieuwsgierig 
 • Je staat open voor vernieuwing
 • Je kan data vertalen naar de klant situatie
 • Je woont bij voorkeur waar onze klanten ook gevestigd zijn (de Randstad). Dit is geen must maar wel handig. 
 • Je maakt makkelijk contact met contactpersonen bij onze klanten (eerder bellen dan mailen)
 • Je hebt overtuigingskracht en dit wordt door klanten gewaardeerd, je wordt als een specialist gezien.
 • Je bent een sociaal dier en bent niet bang voor de klant en schakelt makkelijk met collega's.
 • Je denkt in presentaties ipv Excel (dat doen je data collega’s wel)
Wanneer deze functie niet geschikt voor je is..
 • Als je niet gelooft dat data gebruikt kan worden voor betere beslissingen
 • Als je liever achter je laptop werkt dan bij de klant
 • Als je niet als een teamplayer samen wil werken
Over WePublish & Folders.nl

WePublish streeft er naar om retailers te helpen bij de transitie naar data gedreven werken, van marketing tot inkoop. WePublish werkt voor meer dan 50 Nederlandse retailers. Van GAMMA tot ICI Paris XL en van Etos tot HEMA.

Daarnaast exploiteren wij Folders.nl. Folders.nl is het oriëntatie data platform van Nederland. Met data uit digitale folders adviseert WePublish niet alleen hoe de digitale folder het beste in te zetten is, maar ook welke promoties op welk moment het beste presteren. Samen met ons data team kan jij deze inzichten vertalen naar kansen voor een klant om klantgerichter te communiceren en dus meer omzet te genereren. 

Wij willen het beste uit jou halen

Wanneer je bij WePublish gaat werken, kom je terecht bij een open en transparant bedrijf met professionele collega’s. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. 

Meer informatie of wil je solliciteren?

Meer informatie over de inhoud van de vacature? Stuur dan snel je cv en motivatie naar Michiel Klingeman via michiel@wepublish.com. Een appje met daarin je vraag mag ook altijd naar: 06 53 96 25 56

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Open sollicitatie
Oldenzaal

Staat jouw droombaan momenteel niet bij onze vacatures? Weet jij zeker dat jij tóch van toegevoegde waarde voor ons kan zijn? Natuurlijk is het mogelijk om een open sollicitatie te doen bij de leukste datagedreven club van Nederland!

Wat doet WePublish?

WePublish creëert bijzondere data-driven en interactieve publicaties voor retailers. We weten precies hoe een gebruiker door een online folder bladert en zijn in staat hier dynamisch op in te spelen. We hebben ontzettend veel kennis en vaardigheden op het gebied van digital in onze holding, waardoor wij je op elk gebied veel kunnen leren.

We zijn bij WePublish bezig met het verwerven van data uit de online folder en vertalen dit door naar concrete adviezen aan klanten. Onze leesgedraganalyses, dashboards en rapporten geven een beeld over het gedrag van de eindgebruiker in de folder.

Wat hebben we jou te bieden?
 • Een open cultuur zonder hiërarchie en managers
 • Een cultuur waarin kennis delen centraal staat om ervoor te zorgen dat iedereen zijn/haar ambities waar kan maken.
 • De mogelijkheid om jezelf te verdiepen in technologie en je daar in te trainen onder werktijd
 • Een prima salaris afhankelijk van je werkervaring
 • De richtlijn is 25 vakantiedagen op jaarbasis, maar hierin stellen wij ons als organisatie flexibel op
 • Elke dag verse lunch op kantoor; je hoeft thuis geen boterhammen meer te smeren
 • Leuke activiteiten buiten werktijd zoals een jaarlijks weekendje weg
En nu?

Wil jij deel uitmaken van onze leuke groep collega's? Stuur dan snel je cv en motivatiebrief naar Britt Kienhuis via britt@wepublish.com. Een appje met daarin je vraag mag ook altijd naar: 06 14 42 73 23.

Stage Development
Oldenzaal

Ben jij dé topper op het gebied van softwareontwikkeling of ga je dit binnen ons bedrijf worden? Ben jij breed geïnteresseerd in zowel back-end als front-end en houd je ervan om in een team samen te werken? Wij zoeken een development stagiair(e) die een bijdrage gaat leveren in ons team en aan de slag wil met een uitdagende afstudeercase!

Wat ga je doen bij WePublish & Folders.nl ?

Als stagiair(e) bij WePublish werk je volwaardig mee in ons development team. We hebben een online folderplatform & app Folders.nl met ruim 1,2 miljoen maandelijkse bezoekers. Jij gaat een bijdrage leveren aan ons platform, op app gebied, maar ook web & viewer bouw. Jij gaat ontwikkelen aan webapplicaties, API’s, portals en apps. Wij gaan je alle facetten van scrum bijbrengen, omdat dit de leidende methodiek bij ons op kantoor is. Je zult ervaren dat het toch anders is dan wat je tot nu toe op school hebt geleerd. Verder zal je gaan leren over continuous integration en agile development. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe technieken die we kunnen gebruiken in ons werk. Jij als collega kunt hier ook initiatief in nemen. Als jij een goed idee hebt, dan kun je dit delen met het team en een klein onderzoek doen. Intern zal je zowel aan backend en een stuk frontend werken dmv frameworks. Zelf designen doet ons team niet. Om je stage succesvol te laten zijn, word je begeleid door één van onze senior developers. Je kunt echter bij iedereen op kantoor terecht als je vragen hebt door onze informele sfeer en cultuur.

Waar wij onder andere in/mee werken:

 • Backend: Javascript, NodeJS, PHP, AWS
 • Frontend: VueJS, React, Bootstrap, Flutter
 • Tooling: Gitlab, Android Studio, PHPstorm, VScode
Wat doen we bij WePublish & Folders.nl?

WePublish creëert dynamische interactieve publicaties voor retailers zoals Hema, Blokker, Gamma en Ici Paris XL. Door onze slimme techniek die in onze eigen viewer is gebouwd, vergaren we bakken data over de eindgebruiker, weten we precies hoe een gebruiker door een online folder bladert en zijn in staat hier op in te spelen.

We verwerven de data uit de online folders die gepubliceerd worden en vertalen dit door naar naar concrete adviezen aan onze klanten. Onze leesgedrag analyses, dashboards en rapporten geven een beeld over het gedrag van de eindgebruiker in de folder van de retailer.

Als je wilt werken in een informele organisatie met veel vrijheid, dan passen we bij elkaar. Wij als organisatie willen zo flexibel mogelijk met elkaar omgaan, mits jij op de juiste momenten ook je verantwoordelijkheid pakt. Wij zijn een hecht team met een mooie balans tussen aanpakken en hard werken, en gezelligheid. Daarnaast bieden wij veel mogelijkheden in het doorgroeien tot medewerker.

Wat hebben we jou te bieden?

Naast dat je terecht komt bij een hecht team en je een leerzame en uitdagende stageperiode tegemoet zal gaan, bieden wij jou ook nog:

 • Twee maal per week gratis sporten met collega’s bij de gym om de hoek
 • Iedere dag een verse lunch op kantoor (zelf gesmeerde bammetjes kun je dus thuislaten!) *afhankelijk van de coronamaatregelen van dat moment
 • Volop ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden
 • Een onvergetelijke (afstudeer)stageperiode per September 2021
 • Een paar fantastische Folders.nl sokken ;-)
En nu? Solliciteren natuurlijk!

Zie jij jezelf hier al stage lopen? Mail dan je motivatie & CV naar britt@wepublish.com of vul onderstaande formulier in.

Als je verder nog vragen hebt over ons, over de stageperiode en/of de opdracht neem dan ook gerust contact met Britt op via de mail, of stuur een app’je naar 06 14 42 73 23.

Stage Data & Inzicht
Oldenzaal

Ben jij dé topper op het gebied van Data en Technics (ICT)? Weet jij als geen ander wat de meerwaarde kan zijn van relevante data en ben je benieuwd naar wat onze data inzichten grote retail merken zoals Aldi, Gamma en HEMA oplevert? Solliciteer dan snel op deze vacature en zet de eerste stap richting het worden van een data expert!

Wat ga je doen bij WePublish & Folders.nl ?

Hoofdzakelijk mag je je bezighouden met de volgende werkzaamheden:

 • Het analyseren van datasets
 • Klantadvies voorbereiden en ondersteunen met behulp van data en het maken van presentaties
 • Je pakt projecten op en neemt zelf initiatief in het verbeteren van processen
 • Je bouwt zelfstandig dashboards die van waarde zijn voor onze klanten

Je leert met behulp van Power BI om onder andere ruwe data te bewerken of juist bezig te gaan met visualisaties. Je wordt gezien als een volwaardig medewerker en zal je verdiepen in de data analyses en adviezen voor onze klanten. Ook voor ons online folderplatform & app Folders.nl analyseer je verschillende datasets & ga je samen met ons team kijken hoe we de online folders kunnen optimaliseren voor de retailer.

Daarnaast geven we stagiaires altijd de vrijheid om zichzelf te ontwikkelen: Je mag bijvoorbeeld mee naar klanten, je verdiepen in hoe visualisaties te optimaliseren om een nog beter beeld te schetsen voor de klant of meekijken en meehelpen met andere disciplines binnen de organisatie. Erg divers dus en de bal ligt wat dat betreft bij jou!

Wat doen we bij WePublish & Folders.nl?

WePublish creëert bijzondere data-driven en interactieve publicaties voor retailers. We weten precies hoe een gebruiker door een online folder bladert en zijn in staat hier dynamisch op in te spelen. We hebben ontzettend veel kennis en vaardigheden op het gebied van digital in onze holding, waardoor wij je op elk gebied veel kunnen leren. We zijn bij WePublish bezig met het verwerven van data uit de online folder en vertalen dit door naar concrete adviezen aan klanten. Onze leesgedrag analyses, dashboards en rapporten geven een beeld over het gedrag van de eindgebruiker in de folder.

Folders.nl is ons online folderplatform, alle wekelijkse reclamefolders zijn te vinden op de website en in onze app. Het platform is door ons ontwikkeld en wordt dagelijks bijgehouden voor een actueel folderaanbod.

Als je wilt werken in een informele organisatie met veel vrijheid, dan passen we bij elkaar. Wij als organisatie willen zo flexibel mogelijk met elkaar omgaan, mits jij op de juiste momenten ook je verantwoordelijkheid pakt. Wij zijn een hecht team met een mooie balans tussen aanpakken en hard werken, en gezelligheid. Daarnaast liggen er veel kansen om door te groeien tot nieuwste collega.. ;-)

Wat hebben we jou te bieden?

Naast het feit dat je op deze werkplek de kans krijgt je eigen initiatieven en ideeën uit te werken en je terechtkomt in een jong en gezellig team waarin kennis delen centraal staat, bieden we jou daar bovenop ook nog:

 • Een vrije en open cultuur, zonder hiërarchische managers: iedereen is gelijk
 • Een goede stagevergoeding
 • Legendarische feestjes
 • Elke dag verse lunch op kantoor
 • De kans jezelf te ontwikkelen tot professioneel tafelvoetballer ;-) ​
Je kunt deze kans niet laten lopen als je:
 • Affiniteit hebt met data en technologie en/of een HBO/WO studie volgt in deze richting
 • Beschikt over een gezonde mate van zelfstandigheid maar ook goed in groepsverband kan fungeren
 • Een passie hebt voor en data (technics, innovatie)
 • Proactief bent en graag initiatief neemt
 • Analytisch sterk bent
 • Op zoek bent naar een onvergetelijke stageperiode per september 2020
 • Graag wilt rondlopen met een paar fantastische Folders.nl sokken.. ;-)

Enthousiast? ;-) Mail dan je motivatie & CV naar britt@wepublish.com of vul onderstaande formulier in.
Als je verder nog vragen hebt over ons, over de stageperiode en/of de opdracht neem dan ook gerust contact met Britt op via de mail, of stuur een app’je naar 06 14 42 73 23.

Stage Data & Inzicht
Oldenzaal

Ben jij dé topper op het gebied van Data en Technics (ICT)? Weet jij als geen ander wat de meerwaarde kan zijn van relevante data en ben je benieuwd naar wat onze data inzichten grote retail merken zoals Aldi, Gamma en HEMA oplevert? Solliciteer dan snel op deze vacature en zet de eerste stap richting het worden van een data expert!

Wat ga je doen bij WePublish & Folders.nl ?

Hoofdzakelijk mag je je bezighouden met de volgende werkzaamheden:

 • Het analyseren van datasets
 • Klantadvies voorbereiden en ondersteunen met behulp van data en het maken van presentaties
 • Je pakt projecten op en neemt zelf initiatief in het verbeteren van processen
 • Je bouwt zelfstandig dashboards die van waarde zijn voor onze klanten

Je leert met behulp van Power BI om onder andere ruwe data te bewerken of juist bezig te gaan met visualisaties. Je wordt gezien als een volwaardig medewerker en zal je verdiepen in de data analyses en adviezen voor onze klanten. Ook voor ons online folderplatform & app Folders.nl analyseer je verschillende datasets & ga je samen met ons team kijken hoe we de online folders kunnen optimaliseren voor de retailer.

Daarnaast geven we stagiaires altijd de vrijheid om zichzelf te ontwikkelen: Je mag bijvoorbeeld mee naar klanten, je verdiepen in hoe visualisaties te optimaliseren om een nog beter beeld te schetsen voor de klant of meekijken en meehelpen met andere disciplines binnen de organisatie. Erg divers dus en de bal ligt wat dat betreft bij jou!

Wat doen we bij WePublish & Folders.nl?

WePublish creëert bijzondere data-driven en interactieve publicaties voor retailers. We weten precies hoe een gebruiker door een online folder bladert en zijn in staat hier dynamisch op in te spelen. We hebben ontzettend veel kennis en vaardigheden op het gebied van digital in onze holding, waardoor wij je op elk gebied veel kunnen leren. We zijn bij WePublish bezig met het verwerven van data uit de online folder en vertalen dit door naar concrete adviezen aan klanten. Onze leesgedrag analyses, dashboards en rapporten geven een beeld over het gedrag van de eindgebruiker in de folder.

Folders.nl is ons online folderplatform, alle wekelijkse reclamefolders zijn te vinden op de website en in onze app. Het platform is door ons ontwikkeld en wordt dagelijks bijgehouden voor een actueel folderaanbod.

Als je wilt werken in een informele organisatie met veel vrijheid, dan passen we bij elkaar. Wij als organisatie willen zo flexibel mogelijk met elkaar omgaan, mits jij op de juiste momenten ook je verantwoordelijkheid pakt. Wij zijn een hecht team met een mooie balans tussen aanpakken en hard werken, en gezelligheid. Daarnaast liggen er veel kansen om door te groeien tot nieuwste collega.. ;-)

Wat hebben we jou te bieden?

Naast het feit dat je op deze werkplek de kans krijgt je eigen initiatieven en ideeën uit te werken en je terechtkomt in een jong en gezellig team waarin kennis delen centraal staat, bieden we jou daar bovenop ook nog:

 • Een vrije en open cultuur, zonder hiërarchische managers: iedereen is gelijk
 • Een goede stagevergoeding
 • Legendarische feestjes
 • Elke dag verse lunch op kantoor
 • De kans jezelf te ontwikkelen tot professioneel tafelvoetballer ;-) ​
Je kunt deze kans niet laten lopen als je:
 • Affiniteit hebt met data en technologie en/of een HBO/WO studie volgt in deze richting
 • Beschikt over een gezonde mate van zelfstandigheid maar ook goed in groepsverband kan fungeren
 • Een passie hebt voor en data (technics, innovatie)
 • Proactief bent en graag initiatief neemt
 • Analytisch sterk bent
 • Op zoek bent naar een onvergetelijke stageperiode per september 2021
 • Graag wilt rondlopen met een paar fantastische Folders.nl sokken.. ;-)

Enthousiast? ;-) Mail dan je motivatie & CV naar britt@wepublish.com of vul onderstaande formulier in.
Als je verder nog vragen hebt over ons, over de stageperiode en/of de opdracht neem dan ook gerust contact met Britt op via de mail, of stuur een app’je naar 06 14 42 73 23.

Stage Marketing & Content creatie
Oldenzaal

Barst jij van de goede ideeën? Wil jij het creatieve brein zijn binnen onze organisatie? Dan kan het zomaar zijn dat jij ons team komt aanvullen! Als Marketing Stagiair bij WePublish sta je in het midden van de organisatie en is geen dag hetzelfde. Zo ga je nieuwe content bedenken voor onze eigen website & socials en werk je samen met onze sales afdeling om onze klanten van de juiste content te voorzien. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de contentontwikkeling en creatie voor ons digitale folderplatform Folders.nl.

Wat ga je doen bij WePublish & Folders.nl ?

Jij zorgt ervoor dat de hele retailmarkt in Nederland niet meer om ons heen kan. Door de content die je bedenkt, weet je onze klanten te triggeren en op de juiste momenten te bereiken. Door de vrijheid en flexibiliteit intern en de korte lijntjes die je hebt met je collega’s heb je de invulling van je stage deels in eigen hand. Je gaat op jouw manier ons merk in de markt te zetten en onze klanten te verbluffen met bijvoorbeeld indrukwekkende social media en e-mailmarketing campagnes. En verder?

 • Een groot voordeel van een stage bij WePublish is dat je breed wordt ingezet en bij veel interne processen mag meekijken, zodat je zoveel mogelijk leert
 • Jij vindt het leuk om te photoshoppen en zet dan ook al jouw creativiteit in om de vormgeving te creëren van de socials en de website van WePublish.
 • Ook breng je ideeën in en kom je met verbeteringvoorstellen om ons merk optimaal naar buiten te brengen. Denk hierbij aan de leesbaarheid en lay-out.  Een frisse kijk hierop waarderen wij namelijk zeer!
 • Je bent verantwoordelijk voor de contentcreatie van zowel WePublish als Folders.nl. En we hebben hier het volste vertrouwen in dat jij dit met hartelust gaat invullen & waarmaken!
 • Jij gaat met het team onze online campagnes vormgeven en uitdragen
 • Je analyseert tussentijds de voortgang van bijvoorbeeld campagnes en baseert keuzes voor vervolgstappen hierop
 • Je krijgt de mogelijkheid om binnen andere vakgebieden mee te kijken en bij te dragen, zodat jij er tijdens je stage achter komt wat je echt leuk vindt!
Wat doen we bij WePublish & Folders.nl?

WePublish creëert interactieve publicaties voor retailers zoals Hema, Blokker, Gamma en Ici Paris XL. We weten precies hoe een gebruiker door een online folder bladert en zijn in staat hier op in te spelen. We hebben ontzettend veel kennis en vaardigheden op het gebied van digital in onze holding, waardoor wij je op elk gebied veel kunnen leren.
We verwerven de data uit de online folders die gepubliceerd worden en vertalen dit door naar naar concrete adviezen aan klanten. Onze leesgedrag analyses, dashboards en rapporten geven een beeld over het gedrag van de eindgebruiker in de folder van de retailer.

Als je wilt werken in een informele organisatie met veel vrijheid, dan passen we bij elkaar. Wij als organisatie willen zo flexibel mogelijk met elkaar omgaan, mits jij op de juiste momenten ook je verantwoordelijkheid pakt. Wij zijn een hecht team met een mooie balans tussen aanpakken en hard werken, en gezelligheid.

Wat hebben we jou te bieden?

Naast het feit dat je terechtkomt in een jong en gezellig team, en je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt om je eigen ideeën en initiatieven uit te werken, bieden wij jou ook nog:

 • Een vrije en open cultuur, zonder hiërarchische managers: iedereen is gelijk
 • Een jong & gezellig team waarin kennis delen centraal staat, om ervoor te zorgen dat iedereen zijn/haar ambities waar kan maken
 • Een goede stagevergoeding
 • Elke maandag en donderdag gratis sporten met je collega’s bij de gym om de hoek
 • Legendarische feestjes
 • Elke dag verse lunch op kantoor
 • De kans jezelf te ontwikkelen door deel te nemen aan kennissessies of ons interne opleidingsprogramma
Je kunt deze kans niet laten lopen als je:
 • Affiniteit hebt met digitalisering, marketing en communicatie en/of je een HBO/WO opleiding volgt in deze richting
 • Jezelf zou omschrijven als een out-of-the-box-thinker
 • Proactief bent en graag initiatief neemt  
 • Je graag je Photoshop skills wilt uiten in puntgave designs
 • Weet van aanpakken en je zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken
 • Beschikt over sterke communicatieve & creatieve vaardigheden
 • Een onvergetelijke stageperiode tegemoet wil gaan per september 2021

Is dit jouw droomstage en kan je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan? Solliciteer dan gauw en stuur je CV en motivatiebrief naar Britt via britt@wepublish.com of vul onderstaand formulier in! Een appje sturen met daarin je vraag kan ook altijd naar: 06 14 42 73 23

Stage Marketing & Operations
Oldenzaal

Tijdens je stage loop je mee in ons operations team van WePublish en Folders.nl. Je krijgt de vrijheid en het vertrouwen om aan de slag te gaan voor onze grote retailers als GAMMA, Karwei, HEMA en Blokker. Dus op zoek naar een toffe stage vanaf september? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen bij WePublish & Folders.nl ?

Voor WePublish en ons online folderplatform Folders.nl ga je bezig met de online publicaties van onze retailers:

 • Je zal meewerken in de productie aan het Folder Management Platform. Dit houdt in dat je helpt bij het produceren, verwerken en live zetten van folders.
 • Je leert werken met het Adobe pakket, waaronder Photoshop
 • Jij bent verantwoordelijk voor een stukje (creatief) overzicht houden van alle info uit de folder, zodat deze info later geanalyseerd en gebruikt kan worden
 • Jij bent (mede)verantwoordelijk voor de socials en communicatieuitingen van Folders.nl. Zo zal je onder andere de wekelijkse nieuwsbrieven opstellen naar eigen inzicht en deze analyseren, zodat je wekelijks deze kan verbeteren & altijd relevante informatie weet te bieden aan de consument. 
 • En natuurlijk is er veel ruimte voor eigen inbreng & ontwikkeling. 
Wat doen we bij WePublish & Folders.nl?

WePublish creëert interactieve online folders voor retailers zoals Hema, Blokker, Gamma en Ici Paris XL. We weten precies hoe een gebruiker door een online folder bladert en zijn in staat hier op in te spelen. We hebben ontzettend veel kennis en vaardigheden op het gebied van digital in onze holding, waardoor wij je op elk gebied veel kunnen leren.
We verwerven de data uit de online folders die gepubliceerd worden en vertalen dit door naar naar concrete adviezen aan klanten. Onze leesgedrag analyses, dashboards en rapporten geven een beeld over het gedrag van de eindgebruiker in de folder van de retailer.
Folders.nl is ons online folderplatform, alle wekelijkse reclamefolders zijn te vinden op de website & in onze app. Het platform wordt door ons ontwikkeld en bijgehouden om de eindgebruiker zoveel mogelijk  

Als je wilt werken in een informele organisatie met veel vrijheid, dan passen we bij elkaar. Wij als organisatie willen zo flexibel mogelijk met elkaar omgaan, mits jij op de juiste momenten ook je verantwoordelijkheid pakt. Wij zijn een hecht team met een mooie balans tussen aanpakken en hard werken, en gezelligheid. Oja, veel van onze huidige medewerkers zijn hier begonnen als stagiair(e)...

Waarom stage lopen bij WePublish?

Zoals genoemd kom je terecht in een jong, gezellig en fris team. Wij hanteren een vrije en open cultuur waarin we werken zonder hiërarchische managers; iedereen is gelijk! Daarbovenop bieden we jou ook nog:

 • Elke dag verse lunch op kantoor, eigen bammetjes kunnen dus thuis gelaten worden! 
 • Een prima stagevergoeding 
 • Twee maal per week gratis sporten met collega’s bij de gym om de hoek
 • Legendarische feestjes & gezellige vrijmibo’s
 • Goed bereikbare locatie (loopafstand station Oldenzaal)
 • De kans jezelf te ontwikkelen tot professioneel tafelvoetbalspeler... ;-) 
Je kunt deze kans niet laten lopen als je...
 • Een opleiding volgt op MBO of HBO niveau of grote interesse hebt in de omschreven werkzaamheden 
 • Leergierig en een echte aanpakker bent. Jij steekt de handen graag uit de mouwen
 • Communicatief sterk, zelfstandig en ondernemend bent 
 • Ervaring hebt met, maar vooral een passie hebt voor werken met social media en diverse webtools 
 • Graag een onvergetelijke stageperiode tegemoet wilt gaan per september 2021 
En nu? Solliciteren natuurlijk!

Is dit jouw droomstage en kan je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan? Solliciteer dan gauw en stuur je CV en motivatiebrief naar Britt Kienhuis via britt@wepublish.com. Een appje sturen met daarin je vraag kan ook altijd naar: 06 14 42 73 23.

Retail Consultant
Retail Consultant (medior) 0,8 FTE

Je bent primair sparringpartner bij onze klanten. Je inspireert, adviseert en challenget met maar één doel: groei. Samen met je team ben je de data hersenhelft op folder gebied van nationale retailers.

Je signaleert doelen, kansen, dilemma's en zorgt voor het leiden van de opzet hierin. Je helpt de digitale folder strategie te bepalen en zorgt dat onze klanten groeien en versnellen in hun markt aan de hand van onze data analyses. 
Je vertelt retailers waar kansen liggen, wat dilemma's zijn, wat problemen zijn en neemt hen aan de hand om deze op te lossen en groeikansen te benutten. 

Je neemt onze klanten aan de hand mee en samen bedenk je de juiste online folder strategie en adviseer je over promotie planning. Je vertelt ze hoe ze kunnen groeien en versnellen. Je gelooft in data en dat deze sturend is voor je advies richting onze klanten. Je vertelt ze exact waar kansen liggen, wat (toekomstige) dilemma's zijn en wat risico's zijn voor het realiseren van de doelstellingen. En je vertelt ze hoe deze doelstellingen gaan bereiken, door de roadmap uit te stippelen. Je weet exact wat er in de markt speelt, wat bij concurrenten speelt, wat de potentie is in de markt, wat de toekomst brengt, wat trends en bedreigingen zijn in de markt.

Je bent niet alleen de primaire strategische partner bij onze klanten maar ook in de lead op het account algemeen. Dit betekent dat je continu de match maakt tussen de digitale folder strategie, ontwikkelingen, wensen, achterliggende vragen/problemen bij opdrachtgevers met verschillende expertises en de diensten van WePublish. Jij overtreft verwachtingen door te weten wat jouw opdrachtgevers nodig hebben, nog voordat ze het zelf weten.

Wat ga je doen?

Verantwoordelijkheden & taken:

 • Je vertaalt samen met het datateam data naar verbeteringen in de folder voor retailers
 • Jij weet als geen ander wanneer welke promoties het meeste effect hebben
 • Je voorziet klanten van concreet advies, klant stappen vooruit helpen op het gebied van digitale folders
 • Pro-actief klanten benaderen met kansen en ontwikkelingen
 • Samenwerken met reclamebureaus om de ideale digitale folder opmaak te bepalen
Vaardigheden
 • Minimaal 3 jaar ervaring bij een retailer of retail gerelateerd bureau
 • Je bent leergierig en nieuwsgierig 
 • Je staat open voor vernieuwing
 • Je kan data vertalen naar de klant situatie
 • Je woont bij voorkeur waar onze klanten ook gevestigd zijn (de Randstad). Dit is geen must maar wel handig. 
 • Je maakt makkelijk contact met contactpersonen bij onze klanten (eerder bellen dan mailen)
 • Je hebt overtuigingskracht en dit wordt door klanten gewaardeerd, je wordt als een specialist gezien.
 • Je bent een sociaal dier en bent niet bang voor de klant en schakelt makkelijk met collega's.
 • Je denkt in presentaties ipv Excel (dat doen je data collega’s wel)
Wanneer is deze functie niet geschikt voor je is
 • Als je niet gelooft dat data gebruikt kan worden voor betere beslissingen
 • Als je liever achter je laptop werkt dan bij de klant
 • Als je niet als een teamplayer samen wil werken
Over WePublish & Folders.nl

WePublish streeft er naar om retailers te helpen bij de transitie naar data gedreven werken, van marketing tot inkoop. WePublish werkt voor meer dan 50 Nederlandse retailers. Van GAMMA tot ICI Paris XL en van Etos tot HEMA.

Daarnaast exploiteren wij Folders.nl. Folders.nl is het oriëntatie data platform van Nederland. Met data uit digitale folders adviseert WePublish niet alleen hoe de digitale folder het beste in te zetten is, maar ook welke promoties op welk moment het beste presteren. Samen met ons data team kan jij deze inzichten vertalen naar kansen voor een klant om klantgerichter te communiceren en dus meer omzet te genereren. 

Wij willen het beste uit jou halen

Wanneer je bij WePublish gaat werken, kom je terecht bij een open en transparant bedrijf met professionele collega’s. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte.

Meer informatie of wil je solliciteren?

Meer informatie over de inhoud van de vacature? Stuur dan snel je cv en motivatie naar Michiel Klingeman via michiel@wepublish.com. Een appje met daarin je vraag mag ook altijd naar: 06 53 96 25 56.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Open sollicitatie
Oldenzaal

Staat jouw droombaan momenteel niet bij onze vacatures? Weet jij zeker dat jij tóch van toegevoegde waarde voor ons kan zijn? Natuurlijk is het mogelijk om een open sollicitatie te doen bij de leukste datagedreven club van Nederland!

Wat doet WePublish?

WePublish creëert bijzondere data-driven en interactieve publicaties voor retailers. We weten precies hoe een gebruiker door een online folder bladert en zijn in staat hier dynamisch op in te spelen. We hebben ontzettend veel kennis en vaardigheden op het gebied van digital in onze holding, waardoor wij je op elk gebied veel kunnen leren.

We zijn bij WePublish bezig met het verwerven van data uit de online folder en vertalen dit door naar concrete adviezen aan klanten. Onze leesgedraganalyses, dashboards en rapporten geven een beeld over het gedrag van de eindgebruiker in de folder.

Wat hebben we jou te bieden?
 • Een open cultuur zonder hiërarchie en managers
 • Een cultuur waarin kennis delen centraal staat om ervoor te zorgen dat iedereen zijn/haar ambities waar kan maken.
 • De mogelijkheid om jezelf te verdiepen in technologie en je daar in te trainen onder werktijd
 • Een prima salaris afhankelijk van je werkervaring
 • De richtlijn is 25 vakantiedagen op jaarbasis, maar hierin stellen wij ons als organisatie flexibel op
 • Elke dag verse lunch op kantoor; je hoeft thuis geen boterhammen meer te smeren
 • Leuke activiteiten buiten werktijd zoals een jaarlijks weekendje weg
En nu?

Wil jij deel uitmaken van onze leuke groep collega's? Stuur dan snel je cv en motivatiebrief naar Britt Kienhuis via britt@wepublish.com. Een appje met daarin je vraag mag ook altijd naar: 06 14 42 73 23.

Stage Development
Oldenzaal

Ben jij dé topper op het gebied van software ontwikkeling of ga je dit binnen ons bedrijf worden? Ben jij breed geïnteresseerd in zowel back-end als front-end en houd je ervan om in een team samen te werken? Wij zoeken een development stagiair(e) die een bijdrage gaat leveren in ons team en aan de slag wil met een uitdagende afstudeercase!

Wat ga je doen bij WePublish & Folders.nl ?

Als stagiair(e) bij WePublish werk je volwaardig mee in ons development team. We hebben een online folderplatform & app Folders.nl met ruim 1,2 miljoen maandelijkse bezoekers. Jij gaat een bijdrage leveren aan ons platform, op app gebied, maar ook web & viewer bouw. Jij gaat ontwikkelen aan webapplicaties, API’s, portals en apps. Wij gaan je alle facetten van scrum bijbrengen, omdat dit de leidende methodiek bij ons op kantoor is. Je zult ervaren dat het toch anders is dan wat je tot nu toe op school hebt geleerd. Verder zal je gaan leren over continuous integration en agile development. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe technieken die we kunnen gebruiken in ons werk. Jij als collega kunt hier ook initiatief in nemen. Als jij een goed idee hebt, dan kun je dit delen met het team en een klein onderzoek doen. Intern zal je zowel aan backend en een stuk frontend werken dmv frameworks. Zelf designen doet ons team niet. Om je stage succesvol te laten zijn, word je begeleid door één van onze senior developers. Je kunt echter bij iedereen op kantoor terecht als je vragen hebt door onze informele sfeer en cultuur.

Waar wij onder andere in/mee werken:

 • Backend: Javascript, NodeJS, PHP, AWS
 • Frontend: VueJS, React, Bootstrap, Flutter
 • Tooling: Gitlab, Android Studio, PHPstorm, VScode
Wat doen we bij WePublish & Folders.nl?

WePublish creëert dynamische interactieve publicaties voor retailers zoals Hema, Blokker, Gamma en Ici Paris XL. Door onze slimme techniek die in onze eigen viewer is gebouwd, vergaren we bakken data over de eindgebruiker, weten we precies hoe een gebruiker door een online folder bladert en zijn in staat hier op in te spelen.

We verwerven de data uit de online folders die gepubliceerd worden en vertalen dit door naar naar concrete adviezen aan onze klanten. Onze leesgedrag analyses, dashboards en rapporten geven een beeld over het gedrag van de eindgebruiker in de folder van de retailer.

Als je wilt werken in een informele organisatie met veel vrijheid, dan passen we bij elkaar. Wij als organisatie willen zo flexibel mogelijk met elkaar omgaan, mits jij op de juiste momenten ook je verantwoordelijkheid pakt. Wij zijn een hecht team met een mooie balans tussen aanpakken en hard werken, en gezelligheid. Daarnaast bieden wij veel mogelijkheden in het doorgroeien tot medewerker.

Wat hebben we jou te bieden?

Naast dat je terecht komt bij een hecht team en je een leerzame en uitdagende stageperiode tegemoet zal gaan, bieden wij jou ook nog:

 • Twee maal per week gratis sporten met collega’s bij de gym om de hoek
 • Iedere dag een verse lunch op kantoor (zelf gesmeerde bammetjes kun je dus thuislaten!) *afhankelijk van de coronamaatregelen van dat moment
 • Volop ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden
 • Een onvergetelijke (afstudeer)stageperiode per September 2021
 • Een paar fantastische Folders.nl sokken ;-)
En nu? Solliciteren natuurlijk!

Zie jij jezelf hier al stage lopen? Mail dan je motivatie & CV naar britt@wepublish.com of vul onderstaande formulier in.

Als je verder nog vragen hebt over ons, over de stageperiode en/of de opdracht neem dan ook gerust contact met Britt op via de mail, of stuur een app’je naar 06 14 42 73 23.

Stage Data & Inzicht
Oldenzaal

Ben jij dé topper op het gebied van Data en Technics (ICT)? Weet jij als geen ander wat de meerwaarde kan zijn van relevante data en ben je benieuwd naar wat onze data inzichten grote retail merken zoals Aldi, Gamma en HEMA oplevert? Solliciteer dan snel op deze vacature en zet de eerste stap richting het worden van een data expert!

Wat ga je doen bij WePublish & Folders.nl ?

Hoofdzakelijk mag je je bezighouden met de volgende werkzaamheden:

 • Het analyseren van datasets
 • Klantadvies voorbereiden en ondersteunen met behulp van data en het maken van presentaties
 • Je pakt projecten op en neemt zelf initiatief in het verbeteren van processen
 • Je bouwt zelfstandig dashboards die van waarde zijn voor onze klanten

Je leert met behulp van Power BI om onder andere ruwe data te bewerken of juist bezig te gaan met visualisaties. Je wordt gezien als een volwaardig medewerker en zal je verdiepen in de data analyses en adviezen voor onze klanten. Ook voor ons online folderplatform & app Folders.nl analyseer je verschillende datasets & ga je samen met ons team kijken hoe we de online folders kunnen optimaliseren voor de retailer.

Daarnaast geven we stagiaires altijd de vrijheid om zichzelf te ontwikkelen: Je mag bijvoorbeeld mee naar klanten, je verdiepen in hoe visualisaties te optimaliseren om een nog beter beeld te schetsen voor de klant of meekijken en meehelpen met andere disciplines binnen de organisatie. Erg divers dus en de bal ligt wat dat betreft bij jou!

Wat doen we bij WePublish & Folders.nl?

WePublish creëert bijzondere data-driven en interactieve publicaties voor retailers. We weten precies hoe een gebruiker door een online folder bladert en zijn in staat hier dynamisch op in te spelen. We hebben ontzettend veel kennis en vaardigheden op het gebied van digital in onze holding, waardoor wij je op elk gebied veel kunnen leren. We zijn bij WePublish bezig met het verwerven van data uit de online folder en vertalen dit door naar concrete adviezen aan klanten. Onze leesgedrag analyses, dashboards en rapporten geven een beeld over het gedrag van de eindgebruiker in de folder.

Folders.nl is ons online folderplatform, alle wekelijkse reclamefolders zijn te vinden op de website en in onze app. Het platform is door ons ontwikkeld en wordt dagelijks bijgehouden voor een actueel folderaanbod.

Als je wilt werken in een informele organisatie met veel vrijheid, dan passen we bij elkaar. Wij als organisatie willen zo flexibel mogelijk met elkaar omgaan, mits jij op de juiste momenten ook je verantwoordelijkheid pakt. Wij zijn een hecht team met een mooie balans tussen aanpakken en hard werken, en gezelligheid. Daarnaast liggen er veel kansen om door te groeien tot nieuwste collega.. ;-)

Wat hebben we jou te bieden?

Naast het feit dat je op deze werkplek de kans krijgt je eigen initiatieven en ideeën uit te werken en je terechtkomt in een jong en gezellig team waarin kennis delen centraal staat, bieden we jou daar bovenop ook nog:

 • Een vrije en open cultuur, zonder hiërarchische managers: iedereen is gelijk
 • Een goede stagevergoeding
 • Legendarische feestjes
 • Elke dag verse lunch op kantoor
 • De kans jezelf te ontwikkelen tot professioneel tafelvoetballer ;-) ​
Je kunt deze kans niet laten lopen als je:
 • Affiniteit hebt met data en technologie en/of een HBO/WO studie volgt in deze richting
 • Beschikt over een gezonde mate van zelfstandigheid maar ook goed in groepsverband kan fungeren
 • Een passie hebt voor en data (technics, innovatie)
 • Proactief bent en graag initiatief neemt
 • Analytisch sterk bent
 • Op zoek bent naar een onvergetelijke stageperiode per september 2021
 • Graag wilt rondlopen met een paar fantastische Folders.nl sokken.. ;-)

Enthousiast? ;-) Mail dan je motivatie & CV naar britt@wepublish.com of vul onderstaande formulier in.
Als je verder nog vragen hebt over ons, over de stageperiode en/of de opdracht neem dan ook gerust contact met Britt op via de mail, of stuur een app’je naar 06 14 42 73 23.

Stage Marketing & Content creatie
Oldenzaal

Barst jij van de goede ideeën? Wil jij het creatieve brein zijn binnen onze organisatie? Dan kan het zomaar zijn dat jij ons team komt aanvullen! Als Marketing Stagiair bij WePublish sta je in het midden van de organisatie en is geen dag hetzelfde. Zo ga je nieuwe content bedenken voor onze eigen website & socials en werk je samen met onze sales afdeling om onze klanten van de juiste content te voorzien. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de contentontwikkeling en creatie voor ons digitale folderplatform Folders.nl.

Wat ga je doen bij WePublish & Folders.nl ?

Jij zorgt ervoor dat de hele retailmarkt in Nederland niet meer om ons heen kan. Door de content die je bedenkt, weet je onze klanten te triggeren en op de juiste momenten te bereiken. Door de vrijheid en flexibiliteit intern en de korte lijntjes die je hebt met je collega’s heb je de invulling van je stage deels in eigen hand. Je gaat op jouw manier ons merk in de markt te zetten en onze klanten te verbluffen met bijvoorbeeld indrukwekkende social media en e-mailmarketing campagnes. En verder?

 • Een groot voordeel van een stage bij WePublish is dat je breed wordt ingezet en bij veel interne processen mag meekijken, zodat je zoveel mogelijk leert
 • Jij vindt het leuk om te photoshoppen en zet dan ook al jouw creativiteit in om de vormgeving te creëren van de socials en de website van WePublish.
 • Ook breng je ideeën in en kom je met verbeteringvoorstellen om ons merk optimaal naar buiten te brengen. Denk hierbij aan de leesbaarheid en lay-out.  Een frisse kijk hierop waarderen wij namelijk zeer!
 • Je bent verantwoordelijk voor de contentcreatie van zowel WePublish als Folders.nl. En we hebben hier het volste vertrouwen in dat jij dit met hartelust gaat invullen & waarmaken!
 • Jij gaat met het team onze online campagnes vormgeven en uitdragen
 • Je analyseert tussentijds de voortgang van bijvoorbeeld campagnes en baseert keuzes voor vervolgstappen hierop
 • Je krijgt de mogelijkheid om binnen andere vakgebieden mee te kijken en bij te dragen, zodat jij er tijdens je stage achter komt wat je echt leuk vindt!
Wat doen we bij WePublish & Folders.nl?

WePublish creëert interactieve publicaties voor retailers zoals Hema, Blokker, Gamma en Ici Paris XL. We weten precies hoe een gebruiker door een online folder bladert en zijn in staat hier op in te spelen. We hebben ontzettend veel kennis en vaardigheden op het gebied van digital in onze holding, waardoor wij je op elk gebied veel kunnen leren.
We verwerven de data uit de online folders die gepubliceerd worden en vertalen dit door naar naar concrete adviezen aan klanten. Onze leesgedrag analyses, dashboards en rapporten geven een beeld over het gedrag van de eindgebruiker in de folder van de retailer.

Als je wilt werken in een informele organisatie met veel vrijheid, dan passen we bij elkaar. Wij als organisatie willen zo flexibel mogelijk met elkaar omgaan, mits jij op de juiste momenten ook je verantwoordelijkheid pakt. Wij zijn een hecht team met een mooie balans tussen aanpakken en hard werken, en gezelligheid.

Wat hebben we jou te bieden?

Naast het feit dat je terechtkomt in een jong en gezellig team, en je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt om je eigen ideeën en initiatieven uit te werken, bieden wij jou ook nog:

 • Een vrije en open cultuur, zonder hiërarchische managers: iedereen is gelijk
 • Een jong & gezellig team waarin kennis delen centraal staat, om ervoor te zorgen dat iedereen zijn/haar ambities waar kan maken
 • Een goede stagevergoeding
 • Elke maandag en donderdag gratis sporten met je collega’s bij de gym om de hoek
 • Legendarische feestjes
 • Elke dag verse lunch op kantoor
 • De kans jezelf te ontwikkelen door deel te nemen aan kennissessies of ons interne opleidingsprogramma
Je kunt deze kans niet laten lopen als je:
 • Affiniteit hebt met digitalisering, marketing en communicatie en/of je een HBO/WO opleiding volgt in deze richting
 • Jezelf zou omschrijven als een out-of-the-box-thinker
 • Proactief bent en graag initiatief neemt  
 • Je graag je Photoshop skills wilt uiten in puntgave designs
 • Weet van aanpakken en je zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken
 • Beschikt over sterke communicatieve & creatieve vaardigheden
 • Een onvergetelijke stageperiode tegemoet wil gaan per september 2021

Is dit jouw droomstage en kan je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan? Solliciteer dan gauw en stuur je CV en motivatiebrief naar Britt via britt@wepublish.com of vul onderstaand formulier in! Een appje sturen met daarin je vraag kan ook altijd naar: 06 14 42 73 23

Stage Marketing & Operations
Oldenzaal

Tijdens je stage loop je mee in ons operations team van WePublish en Folders.nl. Je krijgt de vrijheid en het vertrouwen om aan de slag te gaan voor onze grote retailers als GAMMA, Karwei, HEMA en Blokker. Dus op zoek naar een toffe stage vanaf september? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen bij WePublish & Folders.nl ?

Voor WePublish en ons online folderplatform Folders.nl ga je bezig met de online publicaties van onze retailers:

 • Je zal meewerken in de productie aan het Folder Management Platform. Dit houdt in dat je helpt bij het produceren, verwerken en live zetten van folders.
 • Je leert werken met het Adobe pakket, waaronder Photoshop
 • Jij bent verantwoordelijk voor een stukje (creatief) overzicht houden van alle info uit de folder, zodat deze info later geanalyseerd en gebruikt kan worden
 • Jij bent (mede)verantwoordelijk voor de socials en communicatieuitingen van Folders.nl. Zo zal je onder andere de wekelijkse nieuwsbrieven opstellen naar eigen inzicht en deze analyseren, zodat je wekelijks deze kan verbeteren & altijd relevante informatie weet te bieden aan de consument. 
 • En natuurlijk is er veel ruimte voor eigen inbreng & ontwikkeling. 
Wat doen we bij WePublish & Folders.nl?

WePublish creëert interactieve online folders voor retailers zoals Hema, Blokker, Gamma en Ici Paris XL. We weten precies hoe een gebruiker door een online folder bladert en zijn in staat hier op in te spelen. We hebben ontzettend veel kennis en vaardigheden op het gebied van digital in onze holding, waardoor wij je op elk gebied veel kunnen leren.
We verwerven de data uit de online folders die gepubliceerd worden en vertalen dit door naar naar concrete adviezen aan klanten. Onze leesgedrag analyses, dashboards en rapporten geven een beeld over het gedrag van de eindgebruiker in de folder van de retailer.
Folders.nl is ons online folderplatform, alle wekelijkse reclamefolders zijn te vinden op de website & in onze app. Het platform wordt door ons ontwikkeld en bijgehouden om de eindgebruiker zoveel mogelijk  

Als je wilt werken in een informele organisatie met veel vrijheid, dan passen we bij elkaar. Wij als organisatie willen zo flexibel mogelijk met elkaar omgaan, mits jij op de juiste momenten ook je verantwoordelijkheid pakt. Wij zijn een hecht team met een mooie balans tussen aanpakken en hard werken, en gezelligheid. Oja, veel van onze huidige medewerkers zijn hier begonnen als stagiair(e)...

Wat hebben we jou te bieden?

Zoals genoemd kom je terecht in een jong, gezellig en fris team. Wij hanteren een vrije en open cultuur waarin we werken zonder hiërarchische managers; iedereen is gelijk! Daarbovenop bieden we jou ook nog:

 • Elke dag verse lunch op kantoor, eigen bammetjes kunnen dus thuis gelaten worden! 
 • Een prima stagevergoeding 
 • Twee maal per week gratis sporten met collega’s bij de gym om de hoek
 • Legendarische feestjes & gezellige vrijmibo’s
 • Goed bereikbare locatie (loopafstand station Oldenzaal)
 • De kans jezelf te ontwikkelen tot professioneel tafelvoetbalspeler... ;-) 
Je kunt deze kans niet laten lopen als je...
 • Een opleiding volgt op MBO of HBO niveau of grote interesse hebt in de omschreven werkzaamheden 
 • Leergierig en een echte aanpakker bent. Jij steekt de handen graag uit de mouwen
 • Communicatief sterk, zelfstandig en ondernemend bent 
 • Ervaring hebt met, maar vooral een passie hebt voor werken met social media en diverse webtools 
 • Graag een onvergetelijke stageperiode tegemoet wilt gaan per september 2021 
En nu? Solliciteren natuurlijk!

Is dit jouw droomstage en kan je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan? Solliciteer dan gauw en stuur je CV en motivatiebrief naar Britt Kienhuis via britt@wepublish.com. Een appje sturen met daarin je vraag kan ook altijd naar: 06 14 42 73 23.

Hoofdkantoor

Oldenzaal

Kleibultweg 35, 7575 BM
Tel. +31 541-571 680
Navigatie: Google Maps